Mirax visiitkaart

Mirax Business Card

Tootekujundus

Mirax Groupi visiitkaart on stiilne ja professionaalne kontaktpunkt sellele Norra toitlustusettevõttele. Kaardil on värske sinise ja valge värvipalett, mis peegeldab brändi pühendumust värskusele ja kvaliteedile. Kujundus on kaasaegne ja korratu, esitledes julget brändingut, mis tagab kohese äratundmise.

Ruumi ja värvi strateegiline kasutamine toob esile olulised detailid, muutes kaardi mitte ainult informatiivseks, vaid ka meeldejäävaks visuaalseks märgiks ettevõtte identiteedist. Slogani “Ikke En Vanlig Cateringselskap” lisamine positsioneerib Miraxi unikaalse tegijana toitlustusturul, ettevõttena, kes uhkustab oma eristumisega turul.

Protsess

Valmistatud Adobe Illustratoriga, see visiitkaart on tõend ettevõtte keskendumisest puhtale ja mõjule trükidisainile. Illustratori võimalused võimaldavad elementide täpset manipuleerimist, tagades, et kaart on mitte ainult esteetiliselt meeldiv, vaid ka praktiline, selge teksti ja korraliku paigutusega.

Disainiprotsess keskendus vahetu ühenduse loomisele kliendiga, tasakaalustades loovuse ja olulise teabe edastamise. Tulemuseks on visiitkaart, mis toimib Miraxi brändi mini-suursaadikuna, rõhutades nende kvaliteeti ja teenindust konkurentsitihedas toitlustusturul.

Mirax Business Card